Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Βουτιά στην πισίνα του Μακεδονία Παλλάς

Ομάδα νεαρών περί των 100 ατόμων εθεάθη εχθές το βράδυ της Κυριακής γύρω στην μία μετά τα μεσάνυχτα να εξέρχεται από τον χώρο του αντιρατσιστικού φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη με επιθετικές διαθέσεις. Οι νεαροί ταραξίες φωνάζοντας το σύνθημα "Εμπρός Λαέ βγες από την ρουτίνα, η μόνη λύση είναι βουτιά μεσ' την πισίνα" κινήθηκαν απειλητικά κατά μήκος της παραλιακής και εισέβαλλαν στον προαύλιο χώρο του γνωστού παραλιακού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης "Μακεδονία Παλλάς". Eπιδεικνύοντας απαράμιλλο ζήλο στην διετέλεση του έργου τους, oι γνωστοί-άγνωστοι είχαν αρχίσει από νωρίς να προκαλούν την δημόσια αιδώ βγάζοντας ήδη από τον δρόμο τα σορτσάκια και τα μπλουζάκια τους τα οποία έδιναν και τα κρατούσαν οι συνεργάτες τους. Έπειτα χωρίς να δείξουν κανένα δισταγμό εισήρθαν βιαίως μέσα στην πισίνα διαταράσσοντας την ησυχία των φιλοξενούμενων του ξενοδοχείου. Αφού ολοκλήρωσαν την καλά σχεδιασμένη τους ενέργεια, οι νεαροί αποχώρησαν από τον χώρο φωνάζοντας συνθήματα και παρενοχλώντας εργαζόμενους της εταιρίας ασφάλειας τους ξενοδοχείου και την υπεύθυνη που προσπάθησαν να προστατέψουν την εικόνα της εταιρίας τους. Καμία μύνηση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως. Οι νεαροί καταζητούνται.

10 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Αχ...πως το έχασα αυτο???
Γαμω την την Χαλκιδική μου....
Αψογη φάση...χαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ.Την Τετάρτη ε??? μην το ξεχάσεις.. Πρέπει να έχει πολύ κοσμο η εκδήλώση....

Το εργαλείο είπε...

Ήταν πραγματικά απολαυστικό! Ένα + στο πινακάκι. Η φάση της τετάρτης πιστεύω ότι θα είναι πολύ ωραία το επιτραπέζιο είναι καταπληκτικό.

aKanonisti είπε...

Πλάκα θα είχε να ερχόταν και ο Δήμαρχος με το μενταγιον και ο Νομάρχης ντυμένος ζορο....
χαχαχαχαχχαα

Utopia είπε...

Καλά περνάτε εκεί πάνω βλέπω...:-)

Ανώνυμος είπε...

πω ρε φιλαρακι ενα μπανιο ειπαμε να κανουμε κ φυγαμε απ την πολη..αν το ξεραμε δεν θα φευγαμε..αντε παμε για απαλλοτριωση ολων των πισινων τις πολης..χεχε! :)Συντονισμενα την επομενη φορα!

Το εργαλείο είπε...

Tι να πω! Ήταν εντελώς αναπάντεχο! Άντε και στα δικά σας ; )))

βα.αλ. είπε...

Ανεβαίνει το κίνημα βλέπω... :)

Ανώνυμος είπε...

εγώ ήμουν όλες τις μερες στο αντιρ- αλλά δεν πήρα χαμπάρι τίποτα!!! :-((( πάλι το έχασα...
και γαμώ τις κινήσεις!

π. είπε...

καλό καλο :) καλό και δροσερό..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.